Woonverzekering Elburg Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Elburg. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Generali en SNS die schade door bijvoorbeeld storm, bliksem, inbraak, brand verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Elburg juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, storm, water, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als frituurpan of dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Elburg? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren of Interpolis faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Drijber verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-elburg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Elburg? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Elburg kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €390.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Elburg
Wil jij een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Elburg zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Elburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Elburg completer maken met diverse praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna doorzoek jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Brummen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval het overwegen waard. Deze extra zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een e-reader of jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Elburg

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek in de vloer en ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot €4.000.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,60 p/maand. Ga verder naar DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elburg
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen of conflict na autoschade. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €30,35 tot €38,40 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Elburg online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?