Woonverzekering Ingber Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Ingber. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle grote partijen waaronder Bovag en InShared die schade veroorzaakt door water, bliksem, inbraak, storm verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ingber mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, diefstal, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als afzuigkap en kostuums? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ingber? Begin direct met direct de vergelijkingstool. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en SNS werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Holtum verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-ingber


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Gulpen-Wittem? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door storm en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brandstichting? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Ingber is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en een kapot waterbed. Typische schade is kapotte apparatuur. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €470.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ingber
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Ingber zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ingber

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Ingber aanvullen met enkele interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna lees je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Grootegast afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke moduleverzekert bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet + drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ingber

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Onder andere krassen op de auto en ook medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.100.000 tot ruim €4.400.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Ingber
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank of als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €28,95 t/m €32,70 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Ingber op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering