Woonverzekering Grootegast Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,00 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Grootegast. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als bijv. Centraal Beheer en Univé die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, brand dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Grootegast mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, brand, diefstal, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als levensmiddelen en matrassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Grootegast? Open direct onze vergelijker! In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als ANWB of Lancyr hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Gelderswoude verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-grootegast


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Grootegast? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Grootegast is altijd een risico. De takjesmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot of gesprongen leidingen. Typische schade is schade aan de vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €570.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Grootegast
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Grootegast moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Grootegast

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Grootegast nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Drouwenermond afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe zekerheid is er bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop of een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Grootegast

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte tablet of ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.250.000 oplopend tot €3.400.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Grootegast
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden & geschil over de uitkering. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €35,95 tot €28,55 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Grootegast afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?