Woonverzekering Gelderswoude Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Gelderswoude. Zo’n woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars waaronder Huis In Eén Verzekeringen en ZLM die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, inbraak, water afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Gelderswoude april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, inbraak, storm, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als dranken en schoonmaakartikelen? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gelderswoude? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of Lancyr werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Eursinge-De-Wolden verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-gelderswoude


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zoeterwoude? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als blikseminslag of plundering. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Gelderswoude kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €425.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Gelderswoude
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Gelderswoude moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gelderswoude

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Gelderswoude complementeren met diverse handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Den Ham afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe polis verzekert bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een e-reader en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Gelderswoude

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een kapotte telefoon en smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.150.000 tot wel €4.100.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Gelderswoude
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau of conflict bij aankoop huis. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €24,75 oplopend tot €30,90 p/maand in april 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gelderswoude vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?