Woonverzekering Eursinge-De-Wolden Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Eursinge-De-Wolden. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle populaire partijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Interpolis die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, vandalisme, storm dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Eursinge-De-Wolden mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, vandalisme, water, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als horloges en truien? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eursinge-De-Wolden? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals DAK en ING zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ees verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-eursinge-de-wolden


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Wolden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als aanrijding of aanvaring en diefstal. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Eursinge-De-Wolden kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en Een kapotte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Vaak betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €620.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eursinge-De-Wolden
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Eursinge-De-Wolden probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Eursinge-De-Wolden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Eursinge-De-Wolden complementeren met extra interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Daarlerveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad en een muziekinstrument. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eursinge-De-Wolden

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop & het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan jou bij variërend van €1.500.000 tot wel €3.350.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Eursinge-De-Wolden
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. geschil met de werkgever & de hypotheek. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €30,10 tot wel €38,65 per maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Eursinge-De-Wolden voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering