Woonverzekering Lieshout Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Lieshout. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als Europeesche en Univé die schade veroorzaakt door inbraak, water, storm, brand (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lieshout mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door diefstal, storm, brand, vandalisme, water. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als albums en cv-ketel? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Lieshout? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea of Interpolis faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lamswaarde verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-lieshout


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Laarbeek? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Lieshout is altijd een risico. Kerntrekken of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn schade aan de vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €290.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Lieshout
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Lieshout probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lieshout

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Lieshout aanvullen met extra handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina vind je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Hooglanderveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lieshout

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking variërend van €1.150.000 oplopend tot €3.900.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lieshout
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. medische fout & conflict over pensioenuitkeringen. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies schommelen enorm (vanaf €26,00 t/m €33,05 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lieshout vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering