Woonverzekering Sint Pancras Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Sint Pancras. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Independer die schade zoals inbraak, water, storm, vandalisme verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Pancras juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, vandalisme, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals game consoles of dassen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Sint Pancras? Begin direct met direct onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Allianz of InShared hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Scharsterbrug verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sint-pancras


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Langedijk? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door bliksem en rook. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte koelkast? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Sint Pancras is altijd een risico. Insluipen of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Meestal worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €535.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Pancras
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Sint Pancras eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Pancras

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Sint Pancras nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind je nuttige info (of bekijk woonverzekering Overloon afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader en kleding. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sint Pancras

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding + geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot €3.500.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,05 (per maand). Check ook InShared dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Pancras
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving of conflict over wonen. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €24,15 oplopend tot €33,50 p/maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sint Pancras vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?