Woonverzekering Oudemirdum Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,90 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Oudemirdum. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder HEMA en Reaal die schade door o.a. bliksem, brand, water, storm vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oudemirdum juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, vandalisme, inbraak, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als verlichtingsornamenten en keukentafel? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oudemirdum? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en Turien en Co bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Oosterbierum verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudemirdum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast en schade door regen. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of vlam in de pan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Oudemirdum is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €340.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudemirdum
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Oudemirdum moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oudemirdum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Oudemirdum uitbreiden met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Nederasselt afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze unieke moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een filmcamera of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oudemirdum

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en ook ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.450.000 tot €3.400.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudemirdum
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil over ouderlijk gezag & geluidsoverlast. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €24,75 oplopend tot €36,45 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oudemirdum voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?