Woonverzekering Biezenmortel Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,05 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Biezenmortel. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle erkende partijen als bijv. HEMA en Independer die schade veroorzaakt door storm, bliksem, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Biezenmortel mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, vandalisme, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als gordijnrails en audiovisuele apparatuur? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Biezenmortel? Start meteen onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche + Turien en Co bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Barsingerhorn verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-biezenmortel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Haaren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn inbegrepen. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door waterschade of schade door regen. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Biezenmortel is altijd een risico. Openwrikken of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €610.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Biezenmortel
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Biezenmortel gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Biezenmortel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Biezenmortel nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Zuidlaren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon en kleding. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Biezenmortel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een deuk in de auto en ook geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.500.000 tot wel €2.650.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Delta Lloyd dekking.

Rechtsbijstandverzekering Biezenmortel
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan sociale wetgeving of in beslag genomen auto e.d.. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €32,95 tot €28,40 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Biezenmortel online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering