Woonverzekering Zuidlaren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Zuidlaren. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidlaren mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, diefstal, storm, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals zonwering of sjaals? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zuidlaren? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea of Univé zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Woubrugge verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zuidlaren


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tynaarlo? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als waterschade en schroeischade. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Zuidlaren kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een kapot aquarium. Typische schade is een kapotte vriezer. Meestal wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €380.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidlaren
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Zuidlaren probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidlaren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Zuidlaren nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Waalre afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze additionele polis staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zuidlaren

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur of geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.200.000 tot zo’n €4.750.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,40 p/maand. Ga verder naar DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidlaren
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn en geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand variëren significant (vanaf circa €30,10 tot €25,25 p/maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zuidlaren vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?