Woonverzekering Nieuw-Vennep Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Nieuw-Vennep. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld HEMA en ING die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, storm, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Vennep mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, brand, water, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals serviesgoed en schrijfmachine? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nieuw-Vennep? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO + Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Milsbeek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-nieuw-vennep


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haarlemmermeer? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm vanaf windkracht 7 of diefstal. Via een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of vlam in de pan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Nieuw-Vennep is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Normaliter wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan schade aan het dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €415.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Vennep
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Nieuw-Vennep eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Vennep

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Nieuw-Vennep completer maken met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop vind je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Lemele afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze additionele zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur & sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuw-Vennep

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij variërend van €1.300.000 tot ruim €4.900.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Vennep
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst & geschil met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €37,45 tot wel €26,95 per maand in mei 2024). Het tarief hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuw-Vennep vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?