Woonverzekering Hurdegaryp Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Hurdegaryp. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle grote aanbieders als bijv. Bruns ten Brink en Klaverblad die schade als gevolg van brand, storm, water, bliksem vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hurdegaryp juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, vandalisme, brand, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals wandversiering en centrifuge? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hurdegaryp? Start direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als ANWB + Univé werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hobrede verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hurdegaryp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tytsjerksteradiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als storm en olie. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Hurdegaryp is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €335.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Hurdegaryp
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Hurdegaryp probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hurdegaryp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Hurdegaryp completer maken met enkele belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Greonterp afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een e-reader en een rollator. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hurdegaryp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en ook kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.500.000 tot zo’n €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,50 (per maand). Check ook Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Hurdegaryp
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen en geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf zo’n €35,65 tot €30,65 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hurdegaryp vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering