Woonverzekering Greonterp Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €3,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Greonterp. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. Generali en Reaal die schade veroorzaakt door brand, bliksem, water, vandalisme vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Greonterp mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, water, inbraak, storm, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals spiegels en wasdroger? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Greonterp? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals De Goudse en Turien en Co verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Gasselternijveen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-greonterp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm en smeltschade. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brandstichting? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Greonterp kan zomaar gebeuren. Insluipen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval / Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Doorgaans wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Meestal is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €305.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Greonterp
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Greonterp probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Greonterp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Greonterp aanvullen met enkele handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Drempt afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera & een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Greonterp

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen of smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag van €1.000.000 tot wel €3.350.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,90 (per maand). Check ook Opstalverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Greonterp
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een webshop die niet levert en conflict over aankoop auto. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €36,45 tot en met €32,10 p/maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Greonterp op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?