Woonverzekering Hee Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Hee. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als ANWB en Reaal die schade door o.a. storm, vandalisme, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hee februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, vandalisme, brand, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als afwasmachine of iPad? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hee? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Generali of nowGo bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Gronsveld verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-hee


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Terschelling? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en olie. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Hee kan ook jou overkomen. Kerntrekken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woningregel je via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui / een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan een kapotte schutting. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €550.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hee
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Hee probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hee

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Hee completer maken met extra belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Ell afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze extra modulestaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hee

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank of ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.250.000 tot €2.800.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar Klaverblad afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Hee
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken & conflict met een automobilist. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf €35,65 tot en met €26,20 per maand in februari 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hee op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?