Woonverzekering Ell Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Ell. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder Aegon en Unigarant die schade door o.a. brand, vandalisme, water, bliksem afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ell juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, water, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als verlichtingsornamenten of cv-ketel? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Ell? Open meteen de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen + Polis Direct werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dronryp verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ell


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leudal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door stormschade of olie. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte koelkast? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Ell kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €585.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ell
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Ell moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ell

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Ell complementeren met een aantal nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Buggenum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ell

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte tablet of medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.050.000 oplopend tot €3.850.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €4,00 (per maand). Check ook Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ell
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erkenning van kinderen & conflict over aankoop auto. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €24,60 tot en met €38,40 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ell voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?