Woonverzekering Moerdijk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Moerdijk. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote partijen waaronder ABN AMRO en Interpolis die schade als gevolg van wateroverlast, storm of brand (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Moerdijk juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, diefstal, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kleden en sjaals? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Moerdijk? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meestal werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea en Unigarant hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Mariënheem verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-moerdijk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Moerdijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als bliksem en smeltschade. In het geval van een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of vlam in de pan? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Moerdijk is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. In veel gevallen is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €380.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Moerdijk
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Moerdijk gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Moerdijk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Moerdijk completer maken met additionele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Krewerd afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze unieke verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone + een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Moerdijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte telefoon of kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 tot €4.200.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf pakket.

Rechtsbijstandverzekering Moerdijk
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld salarisaanpassing of conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €31,10 tot en met €30,05 p/maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Moerdijk afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?