Woonverzekering Uddel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,90 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Uddel. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote partijen zoals Centraal Beheer en Interpolis die schade zoals storm, brand, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Uddel april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, brand, storm, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals computers of koffers? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Uddel? Open meteen de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Generali + OHRA bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ter Aar verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-uddel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Apeldoorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door waterschade en roet. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Uddel kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een lek waterbed. Typische schade is een kapotte vriezer. In de regel wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan lekkage. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €315.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Uddel
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Uddel probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Uddel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Uddel aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Schildwolde afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Uddel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.500.000 tot wel €4.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Uddel
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over adoptie & conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen enorm (startend vanaf €25,30 oplopend tot €28,25 p/maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Uddel vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering