Woonverzekering Schildwolde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Schildwolde. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende verzekeraars als Ditzo en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, bliksem, brand dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Schildwolde juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, storm, brand, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals televisie of toiletartikelen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Schildwolde? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO + Interpolis faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Rossum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schildwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Slochteren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door bliksem of brandblussing. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Schildwolde kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €510.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Schildwolde
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier vind je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Schildwolde moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Schildwolde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Schildwolde nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Ossendrecht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad en sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schildwolde

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding of geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot €5.000.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,30 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren polis.

Rechtsbijstandverzekering Schildwolde
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau en geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €28,85 tot en met €32,60 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Schildwolde afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering