Woonverzekering Ossendrecht Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ossendrecht. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als ABN AMRO en Zelf die schade veroorzaakt door water, brand, inbraak, vandalisme dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ossendrecht mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als glas- en aardewerk en laptop? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ossendrecht? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en Nationale Nederlanden bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oldeholtpade verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ossendrecht


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Woensdrecht? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als schade door storm en rook. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte koelkast? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Ossendrecht kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Meestal wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €340.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Ossendrecht
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Ossendrecht moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ossendrecht

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Ossendrecht completer maken met een paar interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Moerdijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele dekkingstaat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ossendrecht

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn krassen op de auto + medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.250.000 tot €3.400.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Avéro Achmea polis.

Rechtsbijstandverzekering Ossendrecht
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten en verhalen van schade. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €30,50 tot wel €33,55 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ossendrecht voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering