Woonverzekering Twisk Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €6,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Twisk. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder Europeesche en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Twisk april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als broodrooster of wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Twisk? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA of Unigarant bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: t Zandt verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-twisk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Medemblik? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en diefstal. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Twisk kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Vaak is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €575.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Twisk
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Twisk probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Twisk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Twisk complementeren met additionele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Scherpenzeel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan filmapparatuur en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Twisk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen + ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.050.000 tot wel €3.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,90 per maand. Bekijk ook FBTO polis.

Rechtsbijstandverzekering Twisk
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een reisbureau of conflict met aannemer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €37,15 oplopend tot €31,90 per maand in april 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Twisk op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering