Woonverzekering Scherpenzeel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Scherpenzeel. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen waaronder Bruns ten Brink en Unigarant die schade als gevolg van brand, bliksem, vandalisme, storm vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Scherpenzeel juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als computers en iPhone? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Scherpenzeel? Start direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren of ZLM hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Roggel verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-scherpenzeel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Weststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door hagelschade of vandalisme. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of spelen met vuur? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Scherpenzeel kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis regel je via de opstal, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Meestal wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in het metselwerk. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €490.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Scherpenzeel
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Scherpenzeel eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Scherpenzeel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Scherpenzeel uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Oppenhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spelcomputer + een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Scherpenzeel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een vlek in de vloer en ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij van €1.550.000 tot €3.750.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Scherpenzeel
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict over jouw functie & conflict over wonen. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €29,05 oplopend tot €24,70 p/maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Scherpenzeel vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering