Woonverzekering Roggel Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Roggel. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals De Goudse en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld inbraak, water, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Roggel april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, inbraak, water, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als kookboeken en bank? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Roggel? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Allsecur of London Verzekeringen faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Putte verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-roggel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Leudal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Roggel kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een kapotte leiding. Typische schade is een kapotte vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €620.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Roggel
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Roggel zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Roggel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Roggel nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Oirsbeek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een e-reader en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Roggel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een deuk in de auto en ook kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.250.000 oplopend tot €3.750.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roggel
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil met de werkgever of conflict met een automobilist. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €25,85 tot en met €36,85 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Roggel afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering