Woonverzekering Oirsbeek Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Oirsbeek. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van bliksem, water, vandalisme, storm afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oirsbeek juni 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, diefstal, water, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als stoffering of linnen- en beddengoed? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oirsbeek? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche of Unigarant zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nij Beets verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-oirsbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schinnen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als bliksem en olie. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Oirsbeek is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €500.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oirsbeek
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Oirsbeek eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oirsbeek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Oirsbeek complementeren met een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Mantinge afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat & drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oirsbeek

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.100.000 tot zo’n €4.000.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oirsbeek
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschillen binnen de familie & geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €27,75 tot wel €31,55 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oirsbeek vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering