Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering van HEMA. De woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Europeesche en Nationale Nederlanden die schade door o.a. water, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Goedkope inboedelverzekering HEMA juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, diefstal, vandalisme, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als serviesgoed of huisdieren? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goedkope inboedelverzekering van HEMA? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz + Univé hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Europeesche.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.

Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.

Inbraak / Diefstal

Een inbraak in jouw huis is altijd een risico. De afbreekmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine / lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Normaliter worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.

Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €255.

Direct een goedkope HEMA woonverzekering afsluiten
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker meteen het huis met HEMA eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning betrouwbaar? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket van HEMA

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw HEMA woonverzekering aanvullen met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je aanvullende adviezen (ook interessant: Delfzijl, Krimpen aan den IJssel en Tiel).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

  • de hond springt iemand omver
  • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
  • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent. Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden van HEMA

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een gebroken ruit en ook geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking van €1.100.000 tot ruim €4.200.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook De Goudse.

HEMA Rechtsbijstandverzekering
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau en conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende varianten.

   • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
   • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
   • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
   • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf €28,30 tot en met €28,55 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering HEMA vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?