Woonverzekering Krimpen aan den IJssel Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,15 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Krimpen aan den IJssel. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld EAG Assuradeuren en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, inbraak, vandalisme dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Krimpen aan den IJssel mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, storm, water, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als meubelen en keukentafel? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Krimpen aan den IJssel? Begin direct met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en Nederlanden van Nu bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kats verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-krimpen-aan-den-ijssel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Krimpen aan den IJssel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en plundering. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of gaslekken? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Krimpen aan den IJssel kan zomaar gebeuren. Openwrikken of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €500.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Krimpen aan den IJssel
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Krimpen aan den IJssel gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Krimpen aan den IJssel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Krimpen aan den IJssel uitbreiden met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij handige info (of bekijk woonverzekering Hellouw afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering is er bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond springt iemand omver
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet of sieraden. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Krimpen aan den IJssel

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een onbruikbare bank of geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.550.000 tot €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,15 (per maand). Check ook Reaal pakket.

Rechtsbijstandverzekering Krimpen aan den IJssel
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan conflicten consumentenaankopen & ingevorderd rijbewijs. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €31,55 tot €33,55 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Krimpen aan den IJssel vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?