Woonverzekering Zwaanshoek Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Zwaanshoek. De woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals Allianz en OHRA die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zwaanshoek april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, vandalisme, storm, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kleden of lingerie? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zwaanshoek? Start meteen met direct onze vergelijker! Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink en REAAL Verzekeringen bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zaandam verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zwaanshoek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Haarlemmermeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als storm en schroeischade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een vuile afzuigkap? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Zwaanshoek kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €455.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwaanshoek
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog de woning in Zwaanshoek moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zwaanshoek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Zwaanshoek nog persoonlijker maken met verschillende praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Walsoorden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze unieke dekkingstaat je bij bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet & sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zwaanshoek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte tablet of ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.350.000 tot €3.550.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwaanshoek
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag en conflict met de bank. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €32,15 tot €36,85 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zwaanshoek afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?