Woonverzekering Harreveld Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Harreveld. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad die schade als gevolg van inbraak, bliksem, water, brand verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Harreveld juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, storm, water, brand, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als magnetron of wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Harreveld? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK of OHRA zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Grave verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-harreveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oost Gelre? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als bliksem of diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte föhn? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Harreveld kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €315.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Harreveld
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Harreveld probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Harreveld

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Harreveld completer maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees je handige details (of bezoek info over woonverzekering Egchel afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spiegelreflexcamera & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Harreveld

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.150.000 oplopend tot €3.500.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,55 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Harreveld
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering & conflicten over erfrecht. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €33,00 tot wel €32,85 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Harreveld vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?