Woonverzekering Grave Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Grave. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars waaronder DAK en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van water, brand, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Grave april 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, water, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als kookboeken of kampeeruitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Grave? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of Reaal bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Gasselte verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-grave


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Grave? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast of rook. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Grave kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag en lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Meestal wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €640.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Grave
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Grave moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Grave

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Grave complementeren met diverse praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Dreischor afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe dekkingis er bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Grave

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Denk dan aan besmeurde meubels en ook ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 oplopend tot €3.600.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Grave
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag & geschil met de buren. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €32,95 tot en met €36,40 per maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Grave afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering