Woonverzekering Dreischor Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €3,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Dreischor. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen waaronder BLG wonen en Independer die schade door bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, inbraak dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Dreischor mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, diefstal, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke televisie. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als computers en autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Dreischor? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea en Lancyr hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Dearsum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-dreischor


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schouwen-Duiveland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn gedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. hagelschade en vandalisme. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Dreischor is altijd een risico. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag en een kapotte kit voeg. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €480.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dreischor
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Dreischor moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Dreischor

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Dreischor aanvullen met meerdere nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Bleiswijk afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een fotocamera en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Dreischor

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan besmeurde meubels en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.550.000 tot €3.150.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dreischor
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan een webshop die niet levert & geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf circa €26,90 tot wel €26,10 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Dreischor op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?