Woonverzekering Biggekerke Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Biggekerke. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals bijvoorbeeld FBTO en Nationale Nederlanden die schade door o.a. bliksem, vandalisme, storm, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Biggekerke juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, vandalisme, inbraak, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kristal en overjassen? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Biggekerke? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Avéro Achmea + REAAL Verzekeringen verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Basse verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-biggekerke


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Veere? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of plundering. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte frituurpan? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Biggekerke is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag / een lek waterbed. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een lek dag. Veelal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €415.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Biggekerke
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct het huis in Biggekerke gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Biggekerke

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Biggekerke uitbreiden met extra praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop bekijk jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Zuidoostbeemster afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke moduleis er in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop of jouw golfspullen. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Biggekerke

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank + fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 tot wel €3.450.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Biggekerke
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan problemen op het werk of conflict met verhuurder. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €29,60 oplopend tot €38,35 p/maand in juni 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Biggekerke op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering