Woonverzekering Zuidoostbeemster Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Zuidoostbeemster. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, water, storm afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidoostbeemster juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, diefstal, brand, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als spelcomputers en wasdroger? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zuidoostbeemster? Open à la minute’de vergelijkingstool. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of Polis Direct werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Woudbloem verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zuidoostbeemster


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Beemster? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of poging tot inbraak. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Zuidoostbeemster kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. In de regel wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €650.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidoostbeemster
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Zuidoostbeemster moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidoostbeemster

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Zuidoostbeemster nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Waalwijk afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een smartphone en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zuidoostbeemster

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek in de vloer & fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.050.000 tot €3.050.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidoostbeemster
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering en conflicten over erfrecht. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €31,60 tot en met €37,45 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Zuidoostbeemster online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?