Woonverzekering Tripscompagnie Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Tripscompagnie. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als Europeesche en Polis Direct die schade zoals bliksem, brand, water, vandalisme verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Tripscompagnie juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals radio en linnen- en beddengoed? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Tripscompagnie? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo en Turien en Co zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Swalmen verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-tripscompagnie


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Menterwolde? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of vandalisme. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Tripscompagnie kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan kapotte ruiten. Meestal gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €435.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Tripscompagnie
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Tripscompagnie eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tripscompagnie

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Tripscompagnie completer maken met additionele handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Scharmer afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze unieke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Tripscompagnie

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur of ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 tot ruim €2.800.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Tripscompagnie
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan een webshop die niet levert en conflict met de bank. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €32,85 t/m €27,05 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Tripscompagnie vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering