Woonverzekering Swalmen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Swalmen. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Swalmen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, water, storm, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als cd’s en audiovisuele apparatuur? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Swalmen? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ANWB of Turien en Co faciliteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Son verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-swalmen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Roermond? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als schade door wateroverlast en brandblussing. In het geval van een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte föhn? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Swalmen kan zomaar gebeuren. De takjesmethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan lekkage. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico oplopend tot €340.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Swalmen
Snel een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Swalmen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Swalmen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Swalmen aanvullen met enkele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Rilland afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra polis staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera of sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Swalmen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet of kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.150.000 tot ruim €3.350.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Swalmen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan bij ontslag & geluidsoverlast. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €30,45 t/m €27,55 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Swalmen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering