Woonverzekering Rilland Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,10 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Rilland. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders waaronder Aegon en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, brand, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Rilland mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere diefstal, inbraak, water, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als computers en centrifuge? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Rilland? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen of REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Poortvliet verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-rilland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Reimerswaal? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als hagelschade en olie. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Rilland kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €255.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rilland
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker jouw het huis in Rilland eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rilland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Rilland completer maken met meerdere handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Odoorn afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze additionele zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een laptop & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rilland

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.050.000 tot wel €2.800.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rilland
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn of erfafscheidingen e.d.. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €38,15 tot en met €25,70 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Rilland voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering