Woonverzekering Drouwenerveen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Drouwenerveen. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder HEMA en InShared die schade door o.a. inbraak, vandalisme, bliksem, brand vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Drouwenerveen mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, brand, water, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als tafelkleden en overhemden? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Drouwenerveen? Open direct de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Aanbieders als FBTO + Polis Direct werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Den Helder verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-drouwenerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Drouwenerveen kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €385.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Drouwenerveen
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Drouwenerveen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Drouwenerveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Drouwenerveen completer maken met een aantal praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Boksum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera & gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Drouwenerveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.550.000 tot wel €2.650.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Stormschade.

Rechtsbijstandverzekering Drouwenerveen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan conflict met een webshop en verkeersongeluk. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €28,10 tot en met €32,00 p/maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Drouwenerveen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering