Woonverzekering Den Helder Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Den Helder. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals Bruns ten Brink en Independer die schade zoals vandalisme, water, inbraak, brand afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Den Helder juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, inbraak, vandalisme, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als tafelbestek en raamventilator? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Den Helder? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als FBTO en Univé bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dalem verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-den-helder


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Den Helder? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en ontploffing. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Den Helder kan ook jou gebeuren. Openwrikken of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €655.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Helder
Direct een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Den Helder probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Den Helder

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Den Helder nog persoonlijker maken met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Bennekom afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze additionele dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Den Helder

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto en fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 oplopend tot €4.200.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Helder
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met werkgever of conflict met de bank. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €28,40 oplopend tot €37,30 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Den Helder voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering