Woonverzekering Opeinde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Opeinde. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder ASR Verzekeringen en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, inbraak, storm verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Opeinde mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, inbraak, storm, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kruiden of jacks? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Opeinde? Start meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en Reaal hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Oegstgeest verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-opeinde


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Smallingerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door stormschade of diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of vlam in de pan? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Opeinde kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. In de regel wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €375.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Opeinde
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Opeinde probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Opeinde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Opeinde nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Midwolde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze additionele polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Opeinde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte tablet & kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.550.000 tot wel €4.150.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Opeinde
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat en conflict met makelaar. In dat geval is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €38,20 oplopend tot €38,50 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Opeinde vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering