Woonverzekering Ursem Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,50 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Ursem. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als Aon Direct en Independer die schade door o.a. water, inbraak, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ursem april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als fornuis en centrifuge? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ursem? Begin direct met direct onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Bovag + Klaverblad hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Terwolde verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-ursem


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Koggenland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als brand en brandblussing. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Ursem kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €415.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Ursem
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Ursem eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Ursem

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Ursem complementeren met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Schuinesloot afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze unieke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een iPad + gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ursem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en ook kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.250.000 tot ruim €5.000.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Ursem
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan conflict over jouw functie of geluidsoverlast. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €27,85 tot en met €33,10 p/maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ursem vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering