Woonverzekering Schuinesloot Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,55 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Schuinesloot. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars waaronder Aegon en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, storm, brand verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Schuinesloot mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. water, vandalisme, brand, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als meubilair of strijkbout? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Schuinesloot? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of Unigarant verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: s-Gravendeel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-schuinesloot


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of diefstal. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Schuinesloot is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €540.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Schuinesloot
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Schuinesloot eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Schuinesloot

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Schuinesloot nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Oude Wetering afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke dekkingverzekert bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schuinesloot

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een kapotte tablet + medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot ruim €4.050.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Schuinesloot
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan als je werkgever failliet gaat of conflict met verhuurder. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €27,60 t/m €37,05 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Schuinesloot online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?