Woonverzekering Siebengewald Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Siebengewald. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als bijv. HEMA en ZLM die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Siebengewald juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. water, storm, vandalisme, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als vazen of tuingereedschap? Er zijn in de basis drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Siebengewald? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + SNS bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Den Bosch verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-siebengewald


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bergen (L.)? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en diefstal. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte elektrische deken? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Siebengewald is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een kapotte vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €425.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Siebengewald
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Siebengewald moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Siebengewald

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Siebengewald nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Oudenbosch afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke moduleverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur en een rollator. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Siebengewald

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit & kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.350.000 oplopend tot €4.100.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Siebengewald
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een bank of geschil m.b.t. pensioen. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (beginnend bij €34,50 tot en met €31,75 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Siebengewald voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?