Woonverzekering Putte Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Putte. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven waaronder EAG Assuradeuren en Interpolis die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, brand, bliksem verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Putte mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, brand, diefstal, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kamerplanten of kampeeruitrusting? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Putte? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Ditzo en OHRA bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Oudendijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-putte


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Woensdrecht? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en ontploffing. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Putte kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €535.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Putte
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Putte eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Putte

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Putte aanvullen met meerdere interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Nij Beets afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad + een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Putte

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een vlek op een meubel + kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.450.000 tot zo’n €4.850.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Putte
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag & als je iets overkomt in het verkeer. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €30,05 oplopend tot €34,80 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Putte afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?