Woonverzekering ASR Verzekeringen

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze website ontdek je de beste woonverzekering van ASR Verzekeringen. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals Bovag en SNS die schade als gevolg van water, storm, inbraak, bliksem dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Goedkope inboedelverzekering ASR Verzekeringen juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als koffiezetapparaat en sjaals? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goedkope inboedelverzekering van ASR Verzekeringen? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals De Goudse en Interpolis werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Allsecur.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en schade door regen. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.

Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.

Diefstal en inbraak

Een huisinbraak is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelpolis.

Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. In veel gevallen worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.

Stormschade

Sporadisch ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €530.

In 9 stappen een goedkope ASR Verzekeringen woonverzekering afsluiten
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen met ASR Verzekeringen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning betrouwbaar? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket van ASR Verzekeringen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de ASR Verzekeringen woonverzekering nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check je aanvullende specificaties (of check details over Amsterdam, Heerde en Ridderkerk).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

  • jouw hond bijt een bank kapot
  • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
  • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn. We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van ASR Verzekeringen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte telefoon + fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.050.000 tot zo’n €4.750.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,40 (per maand). Check ook ZLM.

ASR Verzekeringen Rechtsbijstandverzekering
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn & conflict met verhuurder. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

   • Consument (bijv. conflict met een bank)
   • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
   • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
   • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €28,30 tot en met €24,65 p/maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering ASR Verzekeringen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering