Woonverzekering Heerde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Heerde. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle populaire partijen als bijv. ANWB en REAAL Verzekeringen die schade zoals storm, bliksem, inbraak, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heerde juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, water, brand, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte TV. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als kamerplanten of haarföhn? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Heerde? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct + Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Gytsjerk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heerde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Heerde? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm of poging tot inbraak. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Heerde kan ook jou overkomen. Insluipen of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €305.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Heerde
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in Heerde probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Heerde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Heerde complementeren met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Elspeet afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze extra moduleverzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een e-reader of kleding. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Heerde

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet & ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.550.000 tot wel €3.050.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Heerde
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij bij ontslag of conflicten over huur. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €37,60 oplopend tot €33,50 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Heerde op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?