Woonverzekering Gytsjerk Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Gytsjerk. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle bekende partijen waaronder Delta Lloyd en nowGo die schade als gevolg van waterschade of brand dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Gytsjerk april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vazen en salontafel? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Gytsjerk? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Univé verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Gemonde verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-gytsjerk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Tytsjerksteradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. waterschade of brandblussing. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Gytsjerk kan zomaar gebeuren. Insluipen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €415.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Gytsjerk
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Gytsjerk eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Gytsjerk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Gytsjerk aanvullen met additionele belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Duizel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze unieke verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gytsjerk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte telefoon + fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.450.000 oplopend tot €4.600.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,60 (per maand). Check ook DAK.

Rechtsbijstandverzekering Gytsjerk
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan pensioenuitkering of conflict met een automobilist. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €36,45 tot en met €37,75 p/maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Gytsjerk vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?