Woonverzekering Smakt Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,90 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Smakt. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. ANWB en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, brand, inbraak afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Smakt april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, diefstal, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als cd’s en scheerapparaat? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Smakt? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd en Unigarant werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Schipluiden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-smakt


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Venray? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag of rook. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Smakt is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Vaak resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €635.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Smakt
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw onderkomen in Smakt probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Smakt

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Smakt uitbreiden met diverse interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Philippine afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze extra zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een tablet of een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Smakt

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan vlekken op kleding en ook het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 tot wel €4.150.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,85 (per maand). Check ook All Risk.

Rechtsbijstandverzekering Smakt
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & conflict met makelaar. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €25,00 oplopend tot €28,00 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Smakt online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?