Woonverzekering Heeswijk-Dinther Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Heeswijk-Dinther. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle landelijke partijen waaronder ABN AMRO en SNS die schade zoals vandalisme, brand, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Heeswijk-Dinther mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere water, diefstal, vandalisme, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als magnetron en jacks? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Heeswijk-Dinther? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals De Goudse en Reaal bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Haarlo verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-heeswijk-dinther


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bernheze? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als hagelschade of vandalisme. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Heeswijk-Dinther kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico die oploopt tot €565.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Heeswijk-Dinther
Direct een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Heeswijk-Dinther probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Heeswijk-Dinther

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Heeswijk-Dinther nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna doorzoek jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Ens afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heeswijk-Dinther

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.100.000 tot €3.150.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heeswijk-Dinther
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en conflict met een autodealer. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,15 oplopend tot €27,30 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Heeswijk-Dinther afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?