Inboedelverzekering vergelijken Direct een voordelige woonverzekering afsluiten!

Wanneer jij jouw bezittingen wilt beschermen tegen schade en diefstal, dan is het verstandig om een inboedelverzekering af te sluiten. Een inboedelverzekering is natuurlijk geen verplichte verzekering, hoewel je er beter maar wel één kunt hebben. Voor een klein bedrag per maand loop je namelijk geen risico meer en dat is wel zo’n prettig idee.

Dekking inboedelverzekering
Per verzekeraar verschilt de dekking voor inboedelverzekeringen. De basisdekking voor inbraak, brand en stormschade is bij alle verzekeraars standaard. Op onze pagina inboedelverzekering vergelijken kun je snel en overzichtelijk zien welke verzekeraars het beste en voordeligst zijn.

Waarde van jouw inboedel
Om je inboedel goed te verzekeren tegen schade is het van belang dat je de juiste waarde ervan weet. Er zijn twee manieren om de waarde van jouw inboedel te bepalen. Als eerste kun je alles wat er tot jouw inboedel behoort opschrijven en waarderen. Dit is natuurlijk wel een hele omslachtige en tijdrovende manier. Je kunt de waarde van je inboedel ook berekenen middels onze inboedelwaardemeter. Deze geeft een goede weergave van de waarde van jouw inboedel, volgens de normen van het verbond van verzekeraars, waard is.

Sommige verzekeraars vinden een inboedelwaardemeter zelfs nog omslachtig en kiezen er liever voor om standaard een hoog bedrag aan waarde te verzekeren. Hiermee voorkom je dat je bij schade toch onvoldoende verzekerd was! Heb je een eigen woning? Dan wordt de inboedel- vaak samen met een opstalverzekering afgesloten in een pakketverzekering.

Indexering verzekerd bedrag
Door inflatie kan het verzekerd bedrag van jouw inboedelverzekering zijn waarde verliezen. Het is daarom belangrijk dat je een verzekering afsluit waarbij het verzekerde bedrag automatisch geïndexeerd wordt tegen inflatie. Hierdoor weet je zeker dat je altijd goed verzekerd bent!

Kosten inboedelverzekering
De kosten van een inboedelverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het verzekerde bedrag en de dekking. Om direct te kunnen zien wat een inboedelverzekering in jouw situatie kost kun je hier jouw premie berekenen!

Goedkope inboedelverzekering afsluiten

Zoek jij een betrouwbare en goedkope inboedelverzekering? Wij kunnen je helpen! Op onze website kun je alleen de beste verzekeringen met elkaar vergelijken. Daarnaast is de ervaring van verzekerden verwerkt in de waardering van de diverse verzekeraars. Zo hoef je zelf geen tientallen verzekeringen met elkaar te gaan vergelijken. Dit hebben wij al voor je gedaan. Zo kun jij direct de beste en voordeligste inboedelverzekering afsluiten. Zo kun je eenvoudig een een goede verzekering kiezen!

Dek nu ook het risico op jouw waardevolle bezettingen af. Met een goedkope inboedelverzekering ben je al verzekerd vanaf €3,95 per maand. Geen gedoe bij schade aan apparatuur, meubels of erfstukken. Alle schade wordt vergoed, en het declareren kan gemakkelijk online.

Woonpakketverzekering afsluiten? Vergelijk de goedkoopste verzekeringspakketten!