Woonverzekering Olst Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Olst. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven als FBTO en Polis Direct die schade als gevolg van inbraak, bliksem, storm, vandalisme vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Olst mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, storm, vandalisme, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als verlichting en schoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Olst? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren en London Verzekeringen hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nijverdal verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-olst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Olst-Wijhe? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Olst kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval / een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als kapotte apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €295.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Olst
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Olst probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Olst

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Olst aanvullen met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Marum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze unieke verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur of viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Olst

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en ook ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag van €1.000.000 tot €4.200.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €4,10 p/maand. Ga verder naar Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Olst
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen & terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €28,65 oplopend tot €24,50 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Olst online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering