Woonverzekering Nijverdal Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,20 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Nijverdal. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en InShared die schade als gevolg van inbraak, brand, vandalisme, storm dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nijverdal juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, water, brand, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als videorecorder of petten? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nijverdal? Start meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als ABN AMRO + Zelf faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuw Annerveen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-nijverdal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Hellendoorn? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Nijverdal kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm / Een lekkende vaatwasser. Typische schade is een kapotte koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €595.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Nijverdal
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Nijverdal moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nijverdal

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Nijverdal aanvullen met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Lomm afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Nijverdal

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen + kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €950.000 oplopend tot €3.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,50 (per maand). Check ook Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Nijverdal
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis & afgenomen rijbewijs. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €33,65 tot €35,20 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nijverdal afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering