Woonverzekering Lomm Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Lomm. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders waaronder HEMA en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld storm, bliksem, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lomm juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als potten of kleding? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Lomm? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en London Verzekeringen zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Leerdam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lomm


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Venlo? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als bliksem of smeltschade. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Lomm kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In de regel wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €420.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lomm
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Lomm gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Lomm

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Lomm uitbreiden met additionele praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk je praktische info (of bekijk woonverzekering Hummelo afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera of sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lomm

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere kapotte apparatuur of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.450.000 tot €4.500.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Lomm
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop of conflict over verzekering. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €26,10 t/m €28,20 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lomm vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?